Yhteistä latua muiden hankkeiden kanssa

IMG_20180324_123719

Olen mukana OHO!-hankkeen ”kaikkien korkeakoulu” -työpaketissa, jossa pyrimme kehittämään Suomen korkeakoulujen saavutettavuutta. Itse haluan ajatella käsitettä saavutettavuus mahdollisimman laajana kokonaisuutena, johon liittyvät kaikki opiskelua hankaloittavat tekijät ja niiden tukimahdollisuudet.

Hankkeen aikana olen pyrkinyt aktiivisesti seuraamaan myös muiden hankkeiden toimintaa ja virittämään ennakkoluulottomasti erilaisia yhteistyömahdollisuuksia niiden kanssa.

Pienet keskustelut seminaareissa, puhelimessa, sähköpostissa, LinkedInissä ja Twitterissä ovat avanneet minulle viime kuukausina paljon muiden hankkeiden toimintakenttää. Olen saanut hyviä ideoita muiden tekemistä selvityksistä ja toteuttamista työpajoista.

Monet näistä ajatuksista ovat auttaneet minua omassa hanketyöskentelyssäni, mutta olen huomannut myös sen, että meillä vasta suunnitelmien asteella olevat idea-aihiotkin onkin saatettu jo toteuttaa jossain muussa hankkeessa.

Minun mielestäni yhteistyössä on voimaa. Eikä pyörää kannata keksiä uudelleen.

Tällä hetkellä itselläni on työn alla OHO!n saavutettavuuskoulutusten ideointi ja järjestelyistä vastaaminen. Koulutussivustomme on koottu niin, että kalenterista löydät tulossa olevat tapahtumat. Ja kun webinaaritallenteet ovat jaettavissa, lisäämme ne teemojen alle. Hankkeen aikana kirjoittamiamme artikkeleja sieltä jo löytyykin.

Ja että osaltamme olisimme jakamassa muiden hyviä käytäntöjä, on sivuston alalaidassa linkkilista, josta löytyy muidenkin tahojen järjestämiä koulutuksia.

Haluasitko mukaan linkkilistallemme? Tai löydätkö teemalistastamme sellaisen teeman, josta sinulla olisi kerrottavaa?

Ota rohkeasti yhteyttä. OHO!-koulutusten ei tarvitse olla vain OHO!laisten järjestämiä, vaan lisäämme koulutuskalenteriimme mielellämme myös muiden tahojen ajatuksia saavutettavasta korkeakoulusta.

Työskennellään yhdessä kaikkien korkeakoulun eteen.

Teksti ja kuva: Heli Antila, lehtori, projektipäällikkö TAMK

 

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: