TERVETULOA PÄIVITETYILLE OHO!-VERKKOSIVUILLE

OHO! eli ”Opiskelukyvyn, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen korkeakouluissa” on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama 11 korkeakoulun yhteinen kehittämishanke vuosille 2017–2019. OHO!:n lähtökohtana on luoda optimaalisia edellytyksiä opiskelulle ja pitää huolta opiskelijasta.

OHO!- hakkeessa edistetään opiskelijoiden opiskelukykyä ja hyvinvointia parantamalla heidän osallisuuden kokemustaan opiskeluyhteisössä.

Näiltä verkkosivuilta voit löytää hankkeen aikana tuotettua materiaalia ja lisäämme jatkuvasti uutta informaatiota niin opiskelijoille, opetushenkilöstölle, johdolle, tutkijoille kuin kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisen korkeakoulun ja sen opiskelijoiden hyvinvoinnista. Jotta kukaan ei jäisi yksin!

Muistutamme jo nyt, että hankkeen juhlaseminaari on 14.-15.11.2019 Jyväskylän yliopistolla. Ilmoitamme ohjelmasta kesän ja syksyn kuluessa. Tervetuloa!

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: