OHO-oppaan julkkarit viikoilla 11 ja 12!

OHO-opas näkee päivänvalon 11.3.2020. OHO!-hankkeen taival huipentuu valtakunnallisiin julkkareihin, jotka järjestetään viikoilla 11 ja 12 hankekorkeakouluissa. Hankkeen koordinaatioyliopistossa Jyväskylässä JYUn ja JAMKin yhteisjulkkareita vietetään keskiviikkona 11.3.2020 Ruusupuiston kampuksella klo 14.15–16. Ohessa ilmoittautumislomake tilaisuuteen.

Korkeakoulukohtaisten julkistamistilaisuuksien ajankohdat varmistuvat lähiaikoina. Niitä päivitetään hankkeen etusivulle, ohohanke.fi, sitä mukaa.

OHO-opas on kolmivuotisen hankkeen suuri ponnistus ja tulos, jota on syytä juhlistaa. Hankkeessa kehitettyjä opetuksen ja ohjauksen menetelmiä ja käytäntöjä sekä uusimpia tutkimustuloksia esittelevä opaskirja on suunnattu kaikille, joita korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi koskettaa – eritoten ohjaus- ja opetushenkilöstölle. Tule kuulemaan, mitä työkaluja opas tarjoaa opiskeluhyvinvoinnin tukemiseen korkeakouluarjessa.

Runsasta osallistumista toivoen,

OHO-oppaan toimitustiimi.

Ilmoittaudu Jyväskylän yliopiston OHO-oppaan julkistamistilaisuuteen alta:

ilmoittautumislomake, OHO-julkkarit, Jyväskylä

Vastaa

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: